Benzer Oyunlar

Adı: Captain Comando
Hit: 21957
Captain Comando oyna Friv Bilgisayarına Kaydet Tekrarla Arkadaşına Gönder Captain Comando Paylaş

Oyunu bitirebilmek için, taktiklere haiz ve işi bilen bir ekip ile oynamak şarttı. öyle ki, iki karakterin birbirlerinin eksiklerini kapatacak şekilde seçilmesi gerekirdi. boss battle'larda bu karakterler doğru pozisyonlarda durmalıydı.
Örneğin müzedeki boss'un attığını zıpkınları mack, o yoksa kaptan kesmeli, boss'u düşeceği yerde de diğer karakter, tercihan baby veya captain beklemeliydi. benzer şekilde ninja evi'ndeki boss'da yumru hızlı olan karakter boss'u karşılamak üzere saydırırken, diğer oyuncu sıkılıp yumruğu bırakırsa (diğer oyuncu bola yumruk saydırıyor) boss gelir ilk oyuncuyu hassırtdiye keserdi. Bu sebepler ve birde enerjiyi ben alacaktım durumundan çok kavga çıkardı.

Paralel bağlanan -nasıl oluyorsa- iki makinayla kurulan dört kişilik versiyonu ise başka bir alemdi. en çok kavga bu versiyonda çıkardı. hele birde birinci makinaya jeton atılmasını bekleyip ikinci makinadan start'a basarak jetonu kapan soteciler vardı ki, hatırlayınca ağlayasım geldi.

Küçücük beyinlere takım oyununu öğretmiştir faydalı bir eserdir.
Marvel ın tüm süper kahramanlarını toplasak bir Çin ordusu eder herhalde. Bu oyunumuz da her gittiğim atari salonunda rastladığım sevilen bir oyundur. Kişi hangi karakteri seçiyorsa oyunu bilip bilmediği bile anlaşılırdı. Bilen biri mutlaka Captain Commando yu seçerdi. Ki en iyi adam odur. Koşup zıplayıp yumruğa bastığınızda ateş çıkarıyor.
Bu ateş genelde silahlardan çıkar. Böyle beleş bir özelliğe sahip olmak çok avantajlı tabiî ki. Ama adamları yakın mesafeden dövmemiz ve koşup vurduğumuzda pek etkili değiliz. Bunun gibi diğer özellikler de diğer karakterlere eşit olarak dağıtılmış.
Güçlü vuruşlar bebek komandonun. Kendisi robot kullanıyor. Ama hantal. Ninjamız çevik ve hızlı. Mumyamız uzak mesafeler için kullanışlı ayrıca bıçaklarla dönme hareketi çok işe yarıyor. Grafikleri bildiğimiz arcade oyunları gibi.
Oldukça eğlenceli güzel bir oyun. Bolca jetonumu yemişti. Son yaratığa geldiğimizde arkamızda yığınla kişi bizi izlemişti.
Hiç unutmam. Atari salonu maceraları bitmez…
"Captain Commando" oyununun müptelasıydım. Oyundaki "Baby" karakteri gerçekten de bir bebekti rakiplerini pataklamak için, yazidaki robota benzer, bir robota ihtiyacı vardı. Takım; Mack ( the Knife), Ginzu, Captain ve Baby'den oluşuyordu. Rakiplerin bazı piyonları da bu robotlardan kullanıyorlardı.


Captain Commando + Portable (Mame Konsol)

1 - iNDiRDiÐiNiZ DOSYAYI RAR'DAN ÇIKARTINIZ
2 - RAR'DAN ÇIKARTTIÐINIZ DOSYA KLASÖRÜNÜ AÇINIZ
3 - KLASÖRÜN iÇiNDEKi START KISAYOLUNA TIKLAYARAK EMÜLATÖRÜ ÇALIŞTIRINIZ
4 - LiSTEDEKi GÖRDÜÐÜNÜZ OYUNA ÇiFT TIKLAYINIZ
5 - BiLGi PENCERESi AÇILDIKTAN SONRA ENTER TUŞUNA BASINIZ
6 - 5 iLE JETON ATAR 1 iLE OYUNU BAŞLATIRSINIZ
7 - OYUN TUŞLARI CTRL+ALT VE YÖN TUŞLARINDAN iBARETTiR


alt

alt

alt

alt

alt

alt


http://rapidshare.com/files/276347517/captaae_n_commando.rar

Düşüncen Nedir ?

GİRİŞ YAPIN ya da ÜYE OLUN
Reklam



Reklam
Captain Comando
Captain Comando
OYUNINDIR kategorisindeki Captain Comando oynuyorsun.
Oyunu fare ile başlat. Diğer yeni oyunlarımızıda deneyin
YORUMLAR



Bu oyuna henüz yorum yapılmamış...Sen Yaz..


rss
|Geloyun
Valid XHTML 4.01 Transitional
Valid CSS!

Copyright©2009-2014 OyunGel.com Tüm Hakları Saklıdır

   Gizlilik Politikası       İletişim